Platser

Elplatser för alla typer av ekipage

Vi har 637 elplatser vilket skvallrar om mångfald. Du kan välja mellan skugga eller sol, en bestämd ruta eller fri uppställning, mitt i händelsernas centrum eller lugn och ro. Vissa platser går att boka i förväg, vid bokning vill vi veta både ankomst och avresedatum. De andra platserna får du över disk vid ankomsten och dessa platser är så kallade "tillsvidareplatser", där du får stå hur många dygn du vill från det att du checkat in. 

Strandcamping

På vår strandcamping står du på första parkett till en fantastik panoramautsikt mot Orsasjön och de blånande bergen. Vår populära kilometerlånga sandstrand, även kallad Dalarnas Riviera, har du ett stenkast från husvagnen. Alla platser på strandcampingen bokas i förväg och vänta inte för länge - det blir snabbt fullt!

camping_strand.jpg
Camping1920x400.jpg

Större plats och vatten på stolpen

På våra "lyxplatser" står du som en kung eller drottning, du har vatten direkt på stolpen och på vissa platser även kabel-TV. Utsikten mot Orsasjön och de blånande bergen samt närhet till vår kilometerlånga sandstrand får du på köpet.
Alla platser på "lyxcampingen" går att boka i förväg och vänta inte för länge - det blir snabbt fullt!

Platser utan el

Vi har ungefär 200 platser utan el, fördelat över hela campingen. Även för dessa platser finns en stor variation och du har alltid servicehus, stranden och aktiviteter nära till hands. När du står utan el står du onumrerat och får i det närmsta stå vart du vill bara du håller dig till säkerhetsreglerna och inte blockerar en elplats. Platser utan el finns för både husvagn och husbil samt tält.

talt.jpg
Photomind_MG_2246_1920x600.jpg

Ställplatser för husbil

Vid infarten, precis intill campingområdet finner du våra ställplatser.  
Boka i förväg i onlinebokningen, direkt på plats i receptionen eller via telefon och mail. 


Övrig information

Samtliga platser på 200- och 300-området (bortsett 387-399) har EU-kontakt och kräver att du har en EU-anpassad kontakt på din sladd (tre piggar). Adapter finns att köpa i receptionen (med reservation för slutförsäljning).

Då våra platser varierar i storlek, tänk på att välja en plats som passar efter storleken på er husvagn, husbil eller tält. I vår onlinebokning finns måtten för platserna angivet, men känner ni er osäkra hör av er till info@orsacamping.se eller via telefon på 0250-462 00.    

Kontakt

  • Tel: 0250-462 00
  • Fax: 0250-462 60
  • Besöksadress: Bowlingvägen 1, Orsa
  • Utdelningsadress: Box 133, 794 22 Orsa
  • info@orsacamping.se

Följ oss på

Cavagent CMS