Nyheter på Orsa Camping

Fritt internet!

Under våren gräver vi fiber över samtliga områden på campingen vilket gör att vi till sommaren 2017 stolt kan presentera ett toppmodernt internet på anläggningen! Koden för internet kommer ni få vid incheckning, vilket gör att ni smidigt kan logga in vid ett tillfälle och sedan hålla er uppkopplad under hela er vistelse! Perfekt när ni vill mysa med familjen framför en film på kvällen, efter dag full med aktiviteter! 

camping_grillning.jpg

Hunddusch!

Orsa Camping har under alla tider varit ett populärt resmål för hundägare, där det bland annat finns goda promenadmöjligheter och ett bad anpassat endast för de fyrbenta.  Till sommaren 2017 har vi införskaffa ett hundbad vilket gör att ni under semestern kan spendera tid på roligare saker än att städa husvagnen! 

hundar_2.jpg
hoppkudde_2.jpg

En till, större hoppkudde!

Efter succén med hoppkudden vi införskaffade till sommaren 2016 så känns det som ett självklart val att erbjuda våra gäster ytterliggare en hoppkudde. Hoppkudden passar lika bra för de mindre barnen som för de äldre ungdomarna! 

vaktmasteri.jpg

Ytterliggare familjerum!

Till sommaren kommer ni på campingen hitta två nya familjerum för att underlätta för familjen under vistelsen!  

Yogapass med Mika Frost

Vi på Orsa Camping vet att många av våra gäster även under sin semester vill hålla igång med träningen. Som ett steg i rätt riktning kan vi därför stolt presentera yogapass med Mika Frost. Den perfeka starten på en härlig sommardag att börja med skön och energigivande yoga.

Läs mer!
Yoga_sommar_2.jpg

Kontakt

  • Bokning: 0772-280 100
  • Reception: 0250 - 462 61
  • Besöksadress: Bowlingvägen 1, Orsa
  • Utdelningsadress: Box 133, 794 22 Orsa
  • info@orsacamping.se

Följ oss på

Empori CMS