Sommarcamping

Vakna upp till ljudet av det skvalpande vattnet och utsikten av Orsasjön med de blånande bergen i bakgrunden. Eller varför inte vakna upp intill skogens lugn med endast ljudet av fågelsång. På Orsa Camping erbjuder vi ett stort utbud av olika tomter och oavsett vad du önskar så kan vi lova dig att det finns en plats för dig.

Hur vill du bo?

Campingtomt

Utöver våra campingtomter med vatten och V/A så finns självklart massor av tomter för den lägre prisklassen. Dessa ligger på olika områden fördelat på hela campingen, oavsett vart du önskar stå. 

 

Campingtomt med vatten

I dagsläget kan vi erbjuda ca 190 platser med tillgång till färskvatten direkt på stolpen. Platserna är dessutom med 16 ampere och ligger med närhet till strand och aktiviteter.


OBS! Noterbart är att det inte finns någon möjlighet att koppla vattnet direkt till husvagnen då ett vattenuttag delas av två campingtomter.

 

Campingtomt med VA

I juni 2018 stod våra tomter med vatten och avlopp klara. Totalt har 11 nya platser tillkommit. Direkt på platsen har du tillgång till uttag för vatten som du kan koppla direkt till husvagnen. Vattenslang och slang för avloppet ingår inte.  

 

Husbil

Du som husbilsgäst är varmt välkommen både på våra campingtomter och våra ställplatser.

 

På de allra flesta campingtomterna fungerar det utmärkt att stå med husbil men det finns ett par områden vi rekommenderar extra, där du står med hård uppställningsyta. Dessa områden är 200-258 och 103-154. På sidan om uppställningsytan har ni en gräsyta. Dessa platser kallar vi för husbilsvänliga tomter.

 

Våra ställplatser ligger bakom receptionsbyggnaden, utanför bommarna, och är endast avsedda för husbilar. Platserna är asfalterade och intill finns möjlighet för tömning av latrin och gråvatten samt påfyllning av färskvatten. På sommaren finns också tillgång till dusch och toalett vid ställplatserna, vilket ingår i avgiften.

 

Campingtomt utan el

Hos oss finns ca 150 campingtomter utan el. Dessa tomter bokas endast på plats i receptionen i mån av plats. Gästen ges då en plats på angivet "grönområde" inne på campingen där man håller säkerhetsavstånd på 4 meter till närmsta ekipage. Dessa tomter passar för både husbil, husvagn och tält. 

Tält

Att bo hos oss med tält har blivit allt vanligare, vilket vi tycker är super roligt. Våra tältplatser ligger med direkt närhet till strand och servicehus. I servicehusen finns tillgång till bland annat duschar, toaletter, kök och tv-rum. Vilket ingår i campingavgiften. Våra tältplatser bokas direkt i receptionen i mån av plats.  

Vad finns i varje servicehus?  

Servicehus A

Toaletter
Duschar
Familjerum
Kök
Tvättmaskiner och torktumlare
Utedisk
Latrintömning

Servicehus B

Toaletter
Duschar
Handikappsanpassad dusch & WC
Latrintömning

Servicehus C

Kök
Tv-rum

Servicehus D

Toaletter
Duschar
Familjerum
Tvättmaskiner och torktumlare
Herr- och dambastu
Utedisk
Latrintömning

Servicehus F

Toaletter
Duschar
Utedisk 
Latrintömning

Servicehus G

Toaletter
Duschar
Kök
Utedisk
Tvättmaskiner och torktumlare
Latrintömning