Servicehus

På Orsa Camping har vi totalt sex stycken servicehus strategiskt placerade över hela campingområdet. Vissa nybyggda, andra lite äldre. 

Vad de innehåller varierar men vi har duschar, toaletter, diskplatser både inomhus och utomhus, diskmaskiner i industriutförande, kök, mikro, matplatser, tvättmaskiner, torktumlare, strykmöjligheter, bastu, barnskötrum, familjerum, handikappsanpasade toaletter och duschar samt latrintömning för både fasta och lösa tankar.

Duscharna ingår i campingavgiften, så du behöver aldrig krångla med mynt, poletter eller kort hos oss.

Familjerum
Det viktigaste vi har hos oss på Orsa camping är barnen och för oss är det viktigt att underlätta så mycket det går för er som familj. Till sommaren 2017 bygger vi därför två till nya familjerum på anläggningen.  Förutom dessa har vi även flera skötrum med bland annat babybad, dessa får ni tillgång till om ni ber om en nyckel i receptionen.

Handikappsvänliga badrum
Vi vänar om alla våra gäster och vi vet att servicehusen är en viktig del av campingen. För dig som har någon form av rörelsehinder har vi därav handikappsvänliga badrum och ni får tillgång till dessa via en nyckel från receptionen. 

Kontakt

  • Bokning: 0772-280 100
  • Reception: 0250 - 462 61
  • Besöksadress: Bowlingvägen 1, Orsa
  • Utdelningsadress: Box 133, 794 22 Orsa
  • info@orsacamping.se

Följ oss på

Empori CMS